
Indlæser
Onsdag d. 17. april 2024 kl. 10:00 til 10:45
Tirsdag d. 16. april 2024 kl. 23:55
Online Online
Madspild er en af de store synder inden for opnåelse af en bæredygtig udvikling, og ifølge Fødevarestyrelsen ender ca. 814.000 tons mad i skraldespanden hvert år. 2/3 af madspild stammer fra forskellige led i fødevarebranchen, og resten kommer fra de danske hjem.
Hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, så har alle en rolle i at være med til at reducere madspild og bidrage til en bæredygtig fremtid. Men er der enighed i, hvordan man definerer madspild og -tab, og kan man overhovedet stole på tallene, hvis der ikke er enighed i definitionen? Det og meget mere kan du blive klogere på den 17. april, hvor vi afholder webinar for alle interesserede.
Som deltager på webinaret bliver du meget klogere på:
Hvem bør deltage?
Webinaret er for dig, der arbejder professionelt med fødevare, bæredygtighed og socialt ansvar, og som ønsker at vide mere om madspild.
Dagens oplægsholdere
Dagens oplægsholder er Lone Hansen, Market Leader Retail & Food hos Bureau Veritas.
Lone er ligeledes tovholder på vores Food Waste & Loss Online Forum, som har opstartsmøde den 14. maj. Deltagelse er gratis. Du kan læse mere her.
Dette webinar koster ikke en krone, men det er forbeholdt vores nyhedsbrevmodtagere, hvorfor tilmelding til vores nyhedsbrev er obligatorisk. Du kan naturligvis altid afmelde dig, hvis du ønsker.
Bureau Veritas
Tlf: +45 77311000
marketing-dk@bureauveritas.com
Bureau Veritas
Tlf: +45 77311000
marketing-dk@bureauveritas.com