Bureau Veritas

Gratis Gå-hjem-møde om Anti-korruption, compliance og dokumenteret social ansvarlighed


Dato og tid

Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. maj 2018 kl. 17:00

Sted

Atea A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Denmark

Arrangør

Bureau Veritas
+45 77311000
kurser@dk.bureauveritas.com

Få svar på, hvordan din virksomhed opbygger en systematisk indsats for at sikre anti-korruption, der kan dokumenteres gennem en ekstern certificering. Bliv introduceret til den globale ISO 37001 anti-korruptionsstandard, og hør en konkret case fra IT-virksomheden Atea, der som den første virksomhed i Danmark er blevet certificeret.

Et dokumenteret system til håndtering af virksomhedens indsats for anti-korruption kan være en afgørende faktor i kampen for kundernes gunst, og måske bliver det et krav for at komme i betragtning til fremtidige ordrer. På dette gratis gå-hjem-møde sætter vi fokus på, hvordan din virksomhed i praksis kan styrke og dokumentere sin indsats.

Program for gå-hjem-møde om anti-korruption

Kl. 14.00 – 14.15 Velkommen og introduktion til anti-korruption ved Jørn Jensen, Brand & Business Developer, Bureau Veritas

Kl. 14.15 – 14.45 Introduktion til den globale anti-korruptionsstandard ISO 37001 ved Stine Josefsen, CSR Product Manager, Bureau Veritas

Hør mere om ISO 37001. Baggrund, indhold og den praktiske auditering af standarden.

Kl. 14.45 – 15.30 Et våben mod bestikkelse ved Palle Skaarup, Director, Compliance & Legal, Atea A/S

Som den første virksomhed i Danmark er IT-virksomheden Atea blevet certificeret efter ISO 37001, og har dermed dokumenteret en særlig indsat for anti-korruption.

Atea har arbejdet på at gennemgå og tilpasse sin interne forretningsgange for at opnå certificeringen, siden det kom frem, at tidligere topfolk fra Atea har været involveret i en større sag om bestikkelse. Atea har siden 2015 arbejdet seriøst med at udvide og udvikle et compliance-program, og det har været en vigtig selvrenselsesproces, der har sikret virksomheden et stærkt beredskab mod bestikkelse, korruption og anden uetisk forretningsmæssig adfærd.

Det har blandt andet indbefattet en risikovurdering af systematiske svigt og manglende overholdelse af lovgivning, procedurer, forretningsgange, retningslinjer og politikker. Arbejdet har tillige omfattet en detaljeret kortlægning af eksisterende processer, procedurer, forretningsgange og kultur i forbindelse med salg til både offentlige og private kunder.

Hør mere om baggrunden, opbygningen, implementeringen og resultaterne af Ateas anti-korruptionssystem.

Kl. 15.30 – 16.00 Spørgsmål og diskussion ved alle

Hvad er de største udfordringer ved indsatsen for anti-korruption, og hvordan kan din virksomhed styrke sin indsats?

Kl. 16.00 Tak for i dag.Gå-hjem-mødet er gratis, dog betales 500 kr ved udeblivelse

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Bureau Veritas
+45 77311000
kurser@dk.bureauveritas.com