Bureau Veritas

Gratis Gå-hjem-møde om Anti-korruption, compliance og dokumenteret social ansvarlighed


Dato og tid

Torsdag d. 16. august 2018 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 14. august 2018 kl. 17:00

Sted

Bureau Veritas Business Academy
Oldenborggade 25-31
7000 Fredericia
Denmark

Arrangør

Bureau Veritas
+45 77311000
kurser@dk.bureauveritas.com

Få svar på, hvordan din virksomhed opbygger en systematisk indsats for at sikre anti-korruption, der kan dokumenteres gennem en ekstern certificering. Bliv introduceret til den globale ISO 37001 anti-korruptionsstandard, og hør en konkret case fra NCS Fuel, der som en af de første virksomheder i Danmark er blevet certificeret.

Et dokumenteret system til håndtering af virksomhedens indsats for anti-korruption kan være en afgørende faktor i kampen for kundernes gunst, og måske bliver det et krav for at komme i betragtning til fremtidige ordrer. På dette gratis gå-hjem-møde sætter vi fokus på, hvordan din virksomhed i praksis kan styrke og dokumentere sin indsats.

Program for gå-hjem-møde om anti-korruption

Kl. 14.00 – 14.15 Velkommen og introduktion til anti-korruption ved Jørn Jensen, Brand & Business Developer, Bureau Veritas

Kl. 14.15 – 14.45 Introduktion til den globale anti-korruptionsstandard ISO 37001 ved Stine Josefsen, CSR Product Manager, Bureau Veritas

Hør mere om ISO 37001. Baggrund, indhold og den praktiske auditering af standarden.

Kl. 14.45-15.30 Gælder alle kneb i krig og kærlighed?
Ved Henning Mogensen, Sr. QA Manager, Nordic Camp Supply Fuel

NCS Fuel leverer brændstof, når det brænder på. Evnen til at levere med pålidelighed og kvalitet i alverdens brændpunkter er virksomhedens DNA.

I krig og kærlighed gælder alle kneb, siges det, men ikke hos NCS Fuel. Virksomheden har en helt stringent holdning til kvalitet, integritet og social ansvarlighed, og derfor har virksomheden som én af de allerførste i Danmark valgt at blive certificeret efter den globale ISO 37001-standard om anti-korruption. Virksomheden følger internationale love og regler som U.S. Foreign Corrupt Practices Act og United Nations Convention Against Corruption, og virksomheden stiller store krav til sine leverandører - også i verdens brændpunkter.

Hør mere om baggrunden, opbygningen, implementeringen og resultaterne af NCS Fuels anti-korruptionssystem, og hvordan det bliver håndteret i et mineflet af farer.

Kl. 15.30 – 16.00 Spørgsmål og diskussion ved alle

Hvad er de største udfordringer ved indsatsen for anti-korruption, og hvordan kan din virksomhed styrke sin indsats?

Kl. 16.00 Tak for i dag.Gå-hjem-mødet er gratis, dog betales 500 kr ved udeblivelse

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Bureau Veritas
+45 77311000
kurser@dk.bureauveritas.com